Zomaar wat plaatjes uit het archief zodat ze niet verstoffen

Sommige aardige plaatjes dreigden tussen de wal en het schip te raken en dat is niet waarom ik ze heb gemaakt. Daarom heb ik er een stel in de onderstaande galerij geplaatst. Ik wil graag dat je ze ziet. Ze hoorden niet bij een verhaal of toch wel. Zo hier en daar voeg ik een onderschrift toe maar het idee is dat ze voor zichzelf spreken.

De foto’s die je ziet zijn klein maar er zit een grote achter. Die kun je als volgt oproepen (hangt wel van je browser af): Ga met de muis naar de foto die je nader wilt bekijken en klik met de rechter muisknop. Kies: Afbeelding bekijken. Ik gebruik Mozilla Firefox.

Geen verhaal dit keer

Waarom niet? Omdat ik denk dat het niets bijdraagt.

Commentaar leveren wordt op prijs gesteld.

Nieuwste artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.