Motels in Teresina (en overal elders in Brazilië) zijn niet om te slapen.

Een overzichtskaartje met daarop de meeste Motels in Teresina. Als je de namen van de Motels ziet, dan vermoed je vast wel dat het hier om iets anders gaat dan wat je verwacht van een Motel zoals jij die kent.

Motels of Teresina
Kaartje van Teresina met de locatie van de meeste Motels.

Een Motel is in Europa een Hotel waar bestuurders en passagiers van motorvoertuigen kunnen overnachten. Motels vind je daarom doorgaans in de directe nabijheid van de grote wegen.

Hier in Teresina en in de rest van Brazilië ook vermoed ik, vind je Motels in en rond de dorpen en de steden. In deze Motels wordt in principe niet geslapen maar de liefde bedreven. Misschien komt dit bij je over als louche maar dat is het eigenlijk niet.

Você É Q Sabe Motel

Veel stelletjes hebben geen mogelijkheid om thuis te vrijen omdat veel jongelui nog thuis wonen en dat er daar vanwege religie, geldende normen en vaak krappe behuizing geen ruimte voor is.  Daarom is een Motel voor hen een goede mogelijkheid om privé en discreet seks te hebben.

Sey La Motel

Ook voor getrouwde stellen is een nacht of een paar uur in een Motel een gewaardeerd uitje. De kamers of zelfs huisjes zijn netjes tot uitzonderlijk luxe, afhankelijk van de keuze van je Motel. In de meest eenvoudige Motels kun je al terecht voor R$17,00 (5 à 6 Euro) voor de duur van 2 uur. Voor de luxere Motels kunnen de prijzen flink oplopen tot wel R$2000,00 per nacht.

Studio 3 Motel

In veel Motels bestaat de mogelijkheid om maaltijden te bestellen en eventueel ook hulpmiddelen om het erotisch gehalte op te schroeven.

Ritz Motel

In een land als Brazilië, waar ca. 90% Katholiek of Protestants is (74% en 15%), is de houding met betrekking tot de Motels in de samenleving in tegenspraak met de christelijke waarden. De kerk zet zich af tegen ontrouw, seks voor het huwelijk en homoseksualiteit. Ondanks dat beschouwen de meeste Brazilianen, dat wat de Motels hen bieden, als een leuke, sexy manier om met hun partners tegen een lage kostprijs intiem te genieten. Even weg uit de sleur van alledag.

Afrodite Motel

Ben je benieuwd naar hoe de luxe Motels er van binnen uitzien, dan is hier een link met veel foto’s.

http://nextshark.com/sao-paulo-brazil-love-motels/

Não Sey Motel

Mocht je naar Brazilië reizen en ergens willen overnachten dan is mijn tip.

Kies voor een Hotel.

Nieuwste artikelen

2 Comments

  1. Bedankt voor de tip Dirk. Zal niet zo snel naar Brazilië afreizen maar mocht dit ooit gebeuren dan geen motel. Hoewel als ik de foto’s bekijk vind ik ze wel super luxe. Zou mij niet bezwaard voelen om daar te overnachten.!!

    1. Voordat ik aan dit artikel begon had ik een beeld van prostitutie en stiekeme sex. Nu weet ik beter. Dank je voor je reaktie Corry.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.