Eindelijk! Ik heb een beveiligd certificaat.

Nu ik zie dat het laatste artikel dat ik schreef alweer meer dan 1 jaar oud is, schaam ik me bijna.

Natuurlijk kan ik van alles aanvoeren waarom ik de site links heb laten liggen. Mag ik me er met een Jantje van Leiden van afmaken? Ik had er gewoon even geen lol meer in.

Maar nu de waarde van de Reaal met een rotgang toeneemt en ik dus elke maand minder geld voor mijn Euro’s beur ben ik gedwongen om zuiniger aan te doen. Zodoende maak ik van de nood een deugd en pak mijn blog weer op.

Veilig(er) voor jou maar voor mij blijft alles bij het oude.

Daar had ik buiten de waard gerekend! Zowel Mozilla’s Firefox als Google’s Chrome zagen de site plots als onveilig. Websiteadressen die beginnen met http:// worden nu ook afgekeurd door mijn virus en malware scanner. Ik begrijp nu beter hoe de uitdrukking: “Goede raad is duur” tot stand is gekomen. Ik heb mijn site beveiligd en dat was “DUUR”.

Jij bent nu veilig maar ik (nog) niet.

In het vervolg, als je weer eens wat over mij wilt lezen kun je gewoon: https://djw-detmar.nl in de adresbalk van je browser typen.

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd en ik ga je daar de komende maanden over bijpraten.

Ik heb veel te vertellen en heb daarvoor ook de nodige foto’s in mijn archief. Hoe ik het ga aanpakken weet ik nog niet. Laat je verrassen.

Nieuwste artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.